FAQ

Veelgestelde vragen

Wij kunnen het ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt over het vinden van een baan zoeken van werk via TipTop Personeelsdiensten. In het onderstaande overzicht hebben wij een aantal van de meest voorkomende vragen verzameld.

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving. Indien wij, naar aanleiding van je inschrijving nog vragen hebben zullen wij contact met je opnemen en eventueel uitnodigen voor een intakegesprek. Hierna zullen wij je registeren in onze database, op het moment dat wij een passende vacature voor je hebben zullen wij telefonisch contact met je opnemen. Wij raden je wel aan om onze website in de gaten te houden voor de openstaande vacatures.

Heb ik kans op een vaste baan als ik solliciteer via TipTop Personeelsdiensten?

Naast het tijdelijke werk dat wij aanbieden, hebben we ook vacatures met uitzicht op een vaste baan. Het ligt dus ook aan je eigen functioneren hoe groot jouw kansen zijn op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever. 

Hoeveel ga ik verdienen bij TipTop Personeelsdiensten?
Dit hangt af van verschillende factoren. Ten eerste geldt bij ons dezelfde cao als bij de opdrachtgever. Je krijgt dus hetzelfde loon dat je zou krijgen als je rechtstreeks in dienst zou treden bij de opdrachtgever. De hoogte hiervan in afhankelijk van je leeftijd en ervaringsjaren.

Hoeveel ga ik verdienen bij TipTop Personeelsdiensten?

Dit hangt af van verschillende factoren. Ten eerste geldt bij ons dezelfde cao als bij de opdrachtgever. Je krijgt dus hetzelfde loon dat je zou krijgen als je rechtstreeks in dienst zou treden bij de opdrachtgever. De hoogte hiervan in afhankelijk van je leeftijd en ervaringsjaren.

In welke fase zit ik?

In de eerste 78 weken werk je in fase A. Alleen de weken die je daadwerkelijk werkt tellen mee in deze telling. Hierna werk je in Fase B, in deze fase werk je op basis van tijdelijke contracten, fase B duurt maximaal 2 jaar of maximaal 8 contracten. Hierna werk je op basis van een fase C contract, dit is een contract voor onbepaalde tijd. Tijdens het aangaan van het contract zullen wij jou informeren over je rechten en plichten die tijdens de verschillende fase gelden. Heb je hierna alsnog vragen neem dan contact op een onze medewerkers.

Wanneer ontvang ik mijn salaris?

In de meeste gevallen ontvang je jouw salaris elke week. Indien hier andere afspraken over gemaakt zijn kun je ook deze maandelijks of 4-weekelijks ontvangen. Je ontvangt je salaris altijd na het aflopen van de loonperiode. Let er hierbij wel op dat je op tijd je uren aanlevert, anders kan het zijn dat je om deze reden je salaris later ontvangt.

Bij wie meld ik mij ziek?

Je bent verplicht om je op de eerste ziektedag af te melden bij zowel TipTop Personeelsdiensten als bij jouw opdrachtgever. Dit doe je sowieso vóór 9 uur ’s ochtends, of wel een half uur voor aanvang van je werkzaamheden. De hele procedure met betrekking tot verzuim kun je vinden in het werknemersportaal.

Hoe kom ik aan aanmerking voor een opleiding via TipTop Personeelsdiensten?
Allereerst zullen we je uitnodigen voor een intakegesprek, we komen graag van je te weten in welke branche jij aan de slag wilt, wat jouw opleidingsniveau is en wat jouw wensen zijn. Hierna kunnen we je een beeld geven van jouw mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt. We kunnen jou informeren over welke opleiding en ervaring je nodig hebt om een bepaald beroep te kunnen uitvoeren. Wil je via ons de opleiding volgen dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden. Hierbij kijken we naar jouw belangen, de belangen van TipTop Personeelsdienstenen die van de opdrachtgever. Samen kijken we graag naar jouw mogelijkheden om door te groeien!

Persoonlijke aanpak is waar wij voor staan

Nieuws

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief

Neem met ons contact op

Nieuwsbrief