Onze diensten

Een breed aanbod van diensten

Bij TipTop Personeelsdiensten willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen, daarom bieden wij een breed aanbod aan diensten aan zodat er altijd wel eentje bij uw wensen past.

Uitzenden

Uitzenden is perfect als u op zoek bent naar (tijdelijke) arbeidskrachten om te ondersteunen bij bijvoorbeeld drukte of uitvallende medewerkers. Wij gaan voor u op zoek naar de perfecte kandidaat.

Detacheren

Met detachering lenen wij een arbeidskracht aan u uit. Op deze manier loopt u geen financiële risico’s en hoeft u ook geen vast contract aan te bieden, aangezien wij de arbeidskracht in dienst hebben.

Werving en selectie

Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature kan uitdagend en intensief zijn. Wij ontzorgen u volledig op dit vlak en zorgen ervoor dat wij aan de hand van een samen opgezet profiel de ideale kandidaat voor uw vacature vinden.

Opleiden

In deze moderne tijd is het als maar belangrijker aan het worden om de juiste certificeringen te hebben. Via TipTop Personeelsdiensten kan uw personeel opleiden of een cursus laten volgen voor een wettelijk erkend diploma of certificaat.

Payrolling

Het verlonen van uw arbeidskrachten kan een ingewikkeld proces zijn. Wij zorgen er doormiddel van onze online werkomgeving voor dat dit een gemakkelijk en betrouwbaar proces wordt.

Vakantiekrachten

Met vakantiekrachten heeft u in de zomer betrouwbare, goedkope en flexibele arbeidskrachten binnen uw organisatie. Deze arbeidskrachten zijn tussen 1 juni en 1 september inzetbaar door studenten en scholieren tijdens de zomervakantie van hun opleiding.

Nieuws

Op zoek naar het juiste personeel voor uw bedrijf?

TipTop Personeelsdiensten helpt u graag verder om het perfecte personeel voor u te vinden. Meld uw vacature aan en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief

Neem met ons contact op

Nieuwsbrief