1. Home
  2. /
  3. Ik ben werkgever
  4. /
  5. Over TipTop Personeelsdiensten

Onze diensten

Het naar je zin hebben op het werk is belangrijk. Niet alleen voor jou als medewerker, maar ook voor jou als bedrijf. Al sinds 2007 zetten wij met veel succes de juiste kracht op de juiste plaats.

De slogan van TipTop Personeelsdiensten is #werkenmoetleukzijn en wat ons betreft ligt daar ook de uitdaging voor zowel de werkzoekende als de werkgever. Ga op zoek naar die baan/werkgever die bij jou past en waar je voldoening uit haalt. Je spendeert een heleboel tijd aan je werk, laten we er dan ook voor zorgen dat het werken leuk is. Andersom stellen wij de opdrachtgever ook de vraag, wat maakt werk leuk binnen jullie organisatie, wat doe je eraan om je mensen te werven, te binden en te behouden. In een periode zoals deze dat het vinden van goed personeel lastig is, moet je je als werkgever kunnen onderscheiden.

Inmiddels is TipTop Personeelsdiensten actief in verschillende branches. Door de diversiteit aan branches en bijbehorende CAO’s hebben wij besloten om een samenwerking aan te gaan met een backoffice specialist, die ons ondersteunt met o.a. salarisadministratie etc. De samenwerking verzekert u dat Tiptop Personeelsdiensten BV altijd volgens de voorgeschreven richtlijnen binnen de flexbranche werkt en is het voor ons mogelijk om een nog hogere service en dienstverlening te kunnen garanderen aan onze kandidaten en opdrachtgevers. Wat ons drijft is binden en verbindingen maken, wij gaan altijd voor het beste resultaat.