Werving en selectie

De perfecte kandidaat voor uw vacature?

TipTop Personeelsdiensten helpt u om het juiste personeel te vinden voor uw vacature, van werving tot selectie wij helpen u verder.

Wij ontzorgen uw werving en selectie

Op zoek naar nieuw personeel voor een beschikbare vacature? TipTop Personeelsdiensten helpt u om het perfecte personeel voor deze vacature te vinden. Het vinden van nieuw personeel is een uitdagend en intensief proces omdat het uit diverse stappen bestaat die doorlopen moeten worden.

Wij beginnen met het maken van een profiel van de ideale kandidaat voor uw vacature. Vervolgens gaan wij voor u op zoek en maken wij een selectie van de meest geschikte kandidaten. U ontvangt van ons een CV met een uitgebreide rapportage van onze gesprekken, vervolgens bepalen wij samen wie er uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Kies voor werven en selecteren via TipTop Personeelsdiensten

Ons proces

01
Profiel ideale kandidaat

In de eerste stap gaan wij samen aan de slag om de ideale kandidaat voor uw vacature te formuleren. Op deze manier krijgen wij een beter beeld van uw wensen en behoefte, daarnaast kunnen wij ook aan de hand van deze ideale kandidaat exacter zoeken binnen ons brede netwerk.

02
De zoektocht

Zodra bij ons een profiel van de ideale kandidaat bekend is gaan wij aan de slag met het zoeken naar kandidaten. Door onze brede kennis, ruim netwerk en groot database kunnen wij door een breed aanbod van kandidaten van diverse niveau's heen zoeken. Uit onze zoektocht komt een selectie van geschikte kandidaten.

03
Gesprekken

Aan de hand van onze zoektocht geven wij u een overzicht van de door ons geselecteerde geschikte kandidaten. Hierbij ontvangt u van ons de CV's van deze kandidaten met daarbij een uitgebreide rapportage van onze gesprekken. Aan de hand van deze informatie bepalen wij samen wie er uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Waarom kiezen voor werven en selecteren via TipTop Personeelsdiensten?

TipTop Personeelsdiensten helpt u verder om het juiste personeel te vinden voor uw vacature.

Op zoek naar het juiste personeel voor uw bedrijf?

TipTop Personeelsdiensten helpt u graag verder om het perfecte personeel voor u te vinden. Meld uw vacature aan en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief

Neem met ons contact op

Nieuwsbrief