Joshua Dekker

Mijn naam is Joshua Dekker en werk sinds 2017 als manager bij TipTop Personeelsdiensten.
Samen met Sanne en onze zoontjes Josh en Phyllon zijn wij woonachtig in Winterswijk.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, familie en vrienden.
Daarnaast ben ik graag sportief bezig op de tennisbaan en voetbal ik in de zaal.

De afgelopen jaren heb ik diverse commerciële functies gehad en de jaren daarvoor heb ik voor diverse zorginstelliingen gewerkt onder andere als jobcoach.

Bij TipTop Personeelsdiensten ben ik helemaal op mijn plek, ik krijg hier de mogelijkheid om zowel mijn commerciële als sociale vaardigheden in te zetten.
Daarmee zal ik zorgdragen dat de juiste match gemaakt wordt tussen één van onze opdrachtgevers en de bij ons ingeschreven kandidaat.

Met heel veel enthousiasme help ik jou graag bij het vinden van een passende baan of de (tijdelijke) kracht waar u naar op zoek bent.

Ik ben te bereiken via ons vaste nummer 0543-219000 of mobiel op telefoonnummer 06 28 067 935. Wilt u mij mailen dan kan dat naar joshua@tiptopPersoneelsdiensten.nl

Wendy Wolters

Mijn naam is Wendy Wolters en sinds augustus 2018 ben ik in dienst bij TipTop Personeelsdiensten. Hiervoor heb ik 13 jaar bij een landelijk uitzendbureau gewerkt, waardoor ik me goed thuis voel in de branche.

Ik ben een geboren en getogen Winterswijkse en samenwonend met Patrick. Samen hebben wij 2 dochters Mare en Fenne, met wie we graag leuke dingen ondernemen. Ook met vrienden de gezelligheid op zoeken, maakt me blij. Verder sta ik wekelijks op het handbalveld en kun je me in de sportschool vinden.

Het motto #werkenmoetleukzijn past helemaal bij mij en ik hoop dan ook voor de kandidaten deze toegevoegde waarde te zijn.
Als intercedente ben ik verantwoordelijk voor het uitzenden en de Werving & Selectie van kandidaten en kom ik graag bij de bedrijven om een kijkje in de keuken te nemen. Luisteren en meedenken zijn sterke punten die ik graag inzet om de ideale match te maken.

Wil je dat ik voor jou of jouw bedrijf de ideale match maak? Neem dan contact met me op: 0543-219000 of 06-24903329 of mail naar wendy@tiptoppersoneelsdiensten.nl.

Boris van Ast

Mijn naam is Boris van Ast en ik ben 18 jaar. Vanaf november 2019 tot april 2020 ben ik stagiair bij Tiptop Personeelsdiensten.

Ik ben woonachtig in Winterswijk en ik volg de opleiding Commercieel medewerker aan het Graafschap College in Doetinchem . Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding. Mijn stage bij Tiptop Personeelsdiensten lijkt mij een hele uitdagende! Ik wil namelijk graag nieuwe kandidaten aan het werk helpen. Ik zou in mijn stage graag meer willen leren over het vervullen van de wensen en behoefte van zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

De uitzendbranche spreekt mij aan omdat je heel gericht te werk gaat. Elke kandidaat is anders en heeft andere wensen. Ik hoop dat ik de aankomende tijd zoveel mogelijk mensen aan een leuke baan mag helpen.

De kroon op je werk is dat je een berichtje krijgt van een werknemer die vertelt dat hij het hartstikke naar zijn zin heeft bij zijn nieuwe baan en ons bedankt voor ons goede werk!

Ik denk dat Tiptop Personeelsdiensten een leuk en sterk groeiend bedrijf is waar ik veel kan leren. #werkenmoetleukzijn maar stage dus ook! Dus hierbij #StageMoetLeukZijn