Onze aanpak

Alles draait om de juiste kracht op de juiste plaats in te zetten. Om dit te bereiken zijn we continu bezig om ons team te scholen en werken we samen met een backoffice specialist. Door deze samenwerking zijn onze opdrachtgevers verzekerd dat TipTop Personeelsdiensten werkt volgens de voorgeschreven richtlijnen en is het voor ons mogelijk om een nog hogere service en dienstverlening te kunnen garanderen voor onze kandidaten en opdrachtgevers.
NEN 4400-1 gecertificeerd
ABU Lidmaatschap
NBBU lidmaatschap
WKA verklaring
SNA registratie
G-rekening
We werken op regiebasis met vooraf vastgelegde tarieven. Indien mogelijk met een vooraf geschatte projectduur. Hierdoor worden de kosten voor jou direct beheersbaar en overzichtelijk.

Gedurende een uitzending of detachering onderhoudt TipTop Personeelsdiensten persoonlijk contact met zowel jou, de opdrachtgever, als met onze kracht. Op deze manier blijven we op de hoogte van het functioneren van onze medewerkers en kunnen we snel inspelen op veranderde behoeften van onze opdrachtgevers.

Ons werk is mensenwerk. Daarom stellen wij de mens altijd centraal. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het persoonlijk contact dat wij onderhouden met onze klant of onze kracht. Een goede driehoeksverhouding op basis van gelijkwaardigheid is namelijk de basis voor het beste resultaat.

Wij denken met je mee. Op zoek naar een goede krachten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Op zoek naar een leuke baan of een nieuwe uitdaging? Na inschrijving begeleiden wij jou met veel plezier naar je nieuwe werkplek.