Onze aanpak

Hoe wij werken

Ben je op zoek naar een nieuwe baan die jou gelukkig maakt?

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste baan, zodat je elke dag met plezier naar jouw werk gaat. Onze slogan is #werkenmoetleukzijn, omdat wij vinden dat werk leuk moet zijn.

Je verdient het om een baan te vinden die je gelukkig maakt. Met TipTop Personeelsdiensten kunnen we helpen jouw droom te verwezenlijken. We hebben de beste banen op de markt en we willen jou helpen de perfecte baan voor je te vinden.

Laat TipTop Personeelsdiensten je verder helpen om de beste baan voor jou te vinden!

Onze partners

TipTop Personeelsdiensten biedt een breed aanbod van vacatures aan, dit doen wij in samenwerking met diverse bedrijven. Wij hebben in de afgelopen jaren al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken.

Wij werken graag samen met jou om het beste resultaat te behalen.

Certificering

TipTop Personeelsdiensten beschikt over diverse certificeringen waarmee wij hoge service en dienstverlening te kunnen garanderen voor onze klanten en opdrachtgevers. Wij beschikken over de volgende certificeringen:

Helder en transparant

Bij TipTop Personeelsdiensten sta je nooit voor onverwachte kosten. Zo werken wij op regiebasis met vastgestelde tarieven. Dit doen wij om de kosten voor jou transparant en overzichtelijk te houden. Daarnaast leveren wij menselijke service. Je staat bij ons centraal en wij zullen jou altijd zo behandelen. Bij TipTop Personeelsdiensten ben je geen nummertje maar een mens die wij graag verder helpen.

Op zoek naar een baan of medewerker?

TipTop Personeelsdiensten helpt zowel de medewerker als de werkgever in hun zoektocht. Zo helpen wij medewerkers met het vinden van de juiste baan en de werkgever met het vinden van het juiste personeel.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief

Neem met ons contact op

Nieuwsbrief