1. Home
  2. /
  3. Ik zoek werk
  4. /
  5. Opleidingen

Opleidingen: van korte opleiding tot erkend diploma

Ontwikkel jezelf met TipTop
Ben jij op zoek naar werk waar je blij van wordt? Niet enkel bij je opleiding, maar ook bij jouw talent?
Bij TipTop Personeelsdiensten kun je aan de slag binnen verschillende vakgebieden. Je vindt de meest uiteenlopende vacatures. Of je nu een baan zoekt als inkoper, onderhoudsmonteur of als chauffeur, wij staan klaar om jou te begeleiden naar je nieuwe werkplek. Bekijk alle vacatures en schrijf je in.
Opleiding tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie
Via TipTop krijg je de kans om de opleiding tot chauffeur kosteloos te volgen. Ben je reeds werkzaam, dan overleggen we graag met je wanneer je de opleiding kunt volgen. Ben je op dit moment niet aan het werk? Dan zorgen we er voor dat je snel de opleiding doorloopt zodat je op korte termijn aan de slag kan.
BBL via TipTop
Het volgen van een BBL opleiding is een nuttig middel om kennis en ervaring op te doen in een leer-werktraject. Om die reden wordt een BBL opleiding vaak ingezet om iemand om te scholen of een verdieping te geven ter aanvulling op een opleiding en opleidingsniveau dat iemand al heeft behaald. Het grote voordeel van een BBL-opleiding via TipTop is dat wij veel bedrijven kennen en daardoor goed het juiste leerbedrijf kunnen zoeken bij de opleiding en de kandidaat. Wij gebruikten onze ervaring in de arbeidsmiddeling voor het bemiddelen van jou als BBL-er.